bugün

entry'ler (10945)

en sevdiğiniz meyve

muz ve şeftali.

arapları sevmek iman sevmemek kafirliktir

arap dinine mensup olan bir müslonun bunu söylemesi son derece normal. asıl anormal olan anti-arap müslüman olurdu. araba biat edeceksin ki arabın cennetine giresin. bu işler böyle..

kürtleri asimile ettiğimiz gerçeği

ühühühü yine birileri mağdur olmuş. ne asimile olması lan? büyük çoğunluğu kürtçü bunların. asimile olsalar brez öcalan, biji pekeke diye gezerler mi sizce? hatta kürtlerin asimile ettiği bir sürü türkmen aşireti vardır doğuda. bunun için kitaplar bile yazılmıştır. gına geldi şu kü*rt mağduriyetinden amk. ayrılıkçı türkler fikri uygulansa da kurtulsak şu gereksiz malum ırktan.

siyasal islam ahlaksızlığı

türk halkının siyasal islamcılara oy vererek bizzat neden olduğu ahlaksızlıktır. bu da demek oluyor ki halkın %52'si düpedüz ahlaksızdır.

cemaatler ile protokol yapmaya devam edeceğiz

bu da demek oluyor ki meb'den yeni tecavüz haberleri gelmeye başlayacak. uzun adamın sadık yalakalarından birinin beyanı işte. akapeden kötülükten başka bir şey gelmez. akape eğitimi öyle bir silkmek istiyor çünkü onların oy deposu sadece cahiller. akape asla okuyan, araştıran insan istemez. onlara körü körüne biat edecek insanlar lazım ki akape ülkeyi daha da bir silksin.

türkiye de akp den önce traktör yoktu

ona bakılırsa akapeden önce cahiller de bu kadar özgüvenli bir şekilde konuşamıyorlardı?

31 mart 2024 akp nin izmir e geçmesi

ulan izmir adayı uzun adam dahi olsa akape izmir'i alamaz. izmir'i ancak iç anadoludan veya karadenizden gelen göçlerle falan alabilir akape. o da şimdilik mümkün gözükmüyor. aktroller yine ıslak rüyalarını yazmış. oyyy yazık bu civeleklere.

frank lucas ı sevmemek

biz sevmesek ne olur? nakşibendi şeyhi onu çok seviyor lol. bu sevgi ona yeter de artar.

her gece canı seks isteyen kadın

Nemfomani hastalığına yakalanmış kadındır. Adamın iliğini kemiğini kurutur. Her şeyin de bir sınırı var.

erecto

Frenk üzümü için açtığı başlıklara koptuğum yazar.

insan olmaya ceyrek kala

Doğum günün kutlu olsun dostum.

kan tutan kasap

Sözlüğün borsa kaplanıdır.

kadın çalışmaz gusül abdesti alır

Her dinci gibi saçma sapan konuşmuş işte. Asıl suç, böyle kadın düşmanı dinci şerefsizleri ciddiye alan ve kendine hayatı dar eden kadınlarda. Düşünmüyorsan birileri tarafından davar gibi güdülürsün.

bu entry eksi 20 oy alırsa sözlüğü bırakırım

Şu meyhaneci denen lavuğu engellemişim ya. Lütfen benim için de eksileyin. Beni çok sevindirirsiniz.

lgbt

Rusya'da terör örgütü olarak kabul edilmiş eşcinsellerin topluluğudur. Her yerden alakasız bir şekilde çıkmasalar içlerinde pkk'lılar olmasa pek ön yargım olmazdı bunlara.

melih gökçek skandalı

Bir fetöcünün böyle şeyler yapması normal. Asıl iyi işler yapsalar mucize olurdu. Bir cidden 25 yıl boyunca bu fetöcü ankara'yı yönetti. Bence bizim millet ne ektiyse onu biçiyor.

arabın gittiği yere çölde gelirmiş

Çok doğru bir söz. Ar*bın hiçbir şeyinden hayır gelmez. Malum ırkla birlikte ortadoğunun baş belasıdır ar*plar.

gozlerinmeyhanesi v6

iğrenç boş beleş bir herif. Sosyal medyanın en tehlikeli virüsü olan 31'ci incel tayfasından. Aynı şekilde de ağır yobaz. Bir insan ancak bu kadar beta olabilir ha.

10 yaşındaki çocukların beynini dinle yıkamak

Gelecekte vatan haini, tecavüzcü, badeci, hırsız, katil veya terörist yaratmak isteyen ilkel yaratıkların işidir. Dünya dinlerden kurtulduğunda bir nebze de olsun rahatlayacaktır.

kemalistlerin kurduğu ülkede kemalisti kovan dinci

Yüzsüz işgal artığı bir soysuzdur. Laiklikten dibine kadar faydalanır, dinini özgürce yaşar, bir de utanmadan kendisine bu özgürlüğü sağlayanları kovmaya çalışır. Bu dinci döl ziyanlarının cesaretini, gerçek hayatta da görmek isteriz. Bu ülkede Atatürk'ü seven milyonlarca Türk var. Kemalizmi yok etmek istiyorsanız ilk önce onları yok etmeniz gerekir. Hadi bakalım, hodri meydan.